Verificiran Badge

Политика за достава

Последно ажурирана на: 03.04.2024


Производите се доставуваат до купувачите преку курирската служба  ЕЛС, ТЛС, Брза пратка, Пост експрес, Карго експрес, со кои  СИМОПРОМ Добре Дооел има слкучено договор за деловна соработка.
Договорот за деловна соработка ги дефинира правата и обврските на секоја од страните, кои се рефлектираат во времето и начинот на достава, обврските на курирските служби да известуваат за преземените пратки/производи, како и начинот на пренос/уплата на средствата добиени од потрошувачите врз основа на доставени пратки/производи.

Од договорот за деловна соработка: 

  1. petsy.mk Ви нуди бесплатна испорака само на пратки за кои има напомена дека испораката е бесплатна. 
  2. Испораката за еден производ чини 150 денари и истата ќе ви  биде наплатена во моментот на подигање на пратката.

Начините на плаќање за online порачките се:

– со кредитна картичка [cpay платежен процесор]

– плаќање при достава на врата со откуп

Испораките ги вршиме преку неколку компании и тоа ЕЛС, ТЛС, Брза пратка, Пост експрес, Карго експрес, во рок од 1-5 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 7 работни денови.

За сите дополнителни информации испратете ни email на [email protected] или побарајте не на +389 70 707 707

Newsletter

Претплати се на нашиот Newsletter!

Внеси ја твојата е-маил адреса и добивај ги најновите информации.